Estiu a la llar

“L’Estiu a la Llar” és el nom del casal d’estiu de les Llars d’Infants Municipals Marinada i Bressol de Mar  de Pineda de Mar. El casal funciona durant tot el mes de juliol i durant la primera quinzena del mes d’agost, i està obert  a totes les famílies que durant el curs escolar duen el seu infant a la llar Marinada o a la llar Bressol de Mar. Durant el mes de juliol el servei s’ofereix a totes dues llars d’infants  i durant la primera quinzena  d’agost el servei només s’ofereix en un dels centres (de forma rotatòria).

El casal d’estiu de les llars d’infants Marinada i Bressol de Mar ofereix a les famílies un espai de cura i atenció per als seus infants atès per professionals de les llars d’infants municipals. El servei ofereix diferents possibilitats horàries per adequar-se a les necessitats laborals de les famílies de Pineda durant els mesos d’estiu.

“L’Estiu a la Llar” ofereix activitats educatives i engrescadores als infants, alhora que es respecten les necessitats d’estabilitat, rutines i tranquil·litat dels infants”.