Espai nadó

L’Espai Nadó de la llar d’infants Bressol de Mar de Pineda és un lloc de trobada i relació adreçat a famílies amb infants de fins a 1 any. És un espai que possibilita la trobada entre diferents famílies i infants i que afavoreix la relació entre elles.

L’Espai Nadó permet a les famílies compartir experiències, dubtes i opinions sobre diferents temes d’interès d’aquesta etapa.

L’Espai Nadó es du a terme a l’aula de lactants de l’escola. Durant les trobades es tracten diferents temes relacionats amb la criança dels fills, com ara l’alimentació, el descans, el massatge, l’estimulació del nadó, el joc o les relacions.

L’espai és dinamitzat per membres de l’equip d’educadores de la llar d’infants Bressol de Mar de Pineda amb la col·laboració d’altres professionals especialitzats (llevadores, psicomotricistes…).

100_1868-copia

Els objectius de l’Espai Nadó són:

• Oferir a les famílies amb infants menors d’ 1 any un espai de socialització i normalitzador on rebre suport en la criança dels fills i ajudar-les a desenvolupar les seves funcions parentals
• Oferir un espai segur, agradable, educatiu i ric en estímuls
• Fomentar la comunicació i l’expressió dels sentiments
• Promoure la socialització de les famílies amb infants petits en la comunitat
• Oferir un acompanyament en la criança dels fills/es