AMPA

Què és l’AMPA?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de la Llar d’Infants Municipal Bressol de Mar de Pineda és una entitat sense ànim de lucre constituïda l’any 2005. Els objectiu de l’AMPA són:

  • Vetllar pels interessos dels infants de la llar Bressol de Mar de Pineda i de les famílies associades a l’entitat.
  • Ser un punt de trobada i participació democràtica de totes les famílies, on tothom se senti lliure per expressar les seves opinions i fer aportacions en bé de l’interès general.
  • Col·laborar amb l’Ajuntament de Pineda de Mar i amb l’equip docent de la llar d’infants Bressol de mar organitzant, participant i donant suport econòmic en diferents activitats.

Què fa l’AMPA?

  • Col·laborar econòmicament en diverses activitats com la Castanyada, el Caga Tió, Sant Jordi i la festa de final de curs
  • Gestionar la venda de bates
  • Comprar material per ampliar els recursos educatius de l’escola.

Qui pot formar part de l’AMPA?

Qualsevol família amb infants a la Llar d’infants Bressol de mar de Pineda en pot formar part. Només s’ha de pagar la quota anual, que durant el curs 2019-20 és de 15 € per família.

Contacte

Us podeu posar en contacte amb l’AMPA de la llar d’infants Bressol de mar de Pineda a través del mail: ampabressoldemar@hotmail.com

Totes aquelles persones interessades a formar part de la Junta de l’AMPA seran molt benvingudes. Així mateix, l’AMPA agraeix totes aquelles aportacions i col·laboracions que les famílies puguin fer durant el curs.

Una salutació cordial,

La Junta de l’AMPA